Home » Pahare nuntă » Pahare de nuntă decorate manual by Handmade Events

Pahare de nuntă decorate manual by Handmade Events

V-ați întrebat vreodată de ce pe lângă toate decorurile de nuntă trebuie să aveți și pahare de nuntă? Vă zic eu: pentru că aceste pahare sunt ca o carte de vizită, cu care întâmpinați invitații. Și nu în ultimul rând e un accesoriu care nu va trece neobservat de către nici un invitat. Vă prezentăm modele noastre de pahare de nuntă realizate în stilul Handmade Events.  Decorate manual, paharele de nuntă se pot personaliza în funcție de preferințele voastre și tematica evenimentului.

Paharele de nuntă sunt un accesoriu special concepute pentru a completa ținuta mirilor și a nașilor, iar decorul acestora trebuie să fie în tot cu întregul eveniment. Dacă în organizarea nunții anumite detalii sunt facultative, paharele de șampanie pentru miri și nași nu pot lipsi din ansamblul acestui eveniment. Alături de tort, paharele de miri decorate cu accesorii creative (sfoară, dantelă, floricele) vor face senzație la nunta ta.

Pentru mai multe modele recente, vă rugăm să vizitați pagina noastră de facebook, iar în albumul Pahare miri veți găsi o mulțime de lucruri frumoase! Vă mulțumim!

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>