Home » Mărturii » Mărturii pentru nuntă sau botez – Lingurițe gravate manual

Mărturii pentru nuntă sau botez – Lingurițe gravate manual

Fiecare eveniment e unic, iar momentul nunții voastre e firesc să fie asemeni vouă. L-ați visat, l-ați așteptat și vă doriți să fie pe măsura așteptărilor. Știm că fiecare lucru trebuie pregatit până în cel mai mic detaliu, iar alegerea mărturiilor nu este o muncă prea ușoară. Prin propunerile noastre de mărturii pentru nuntă sau botez, dorim să vă depășim așteptările. Îți prezentăm mărturii care să fie în același timp deosebite și utile. Astfel cei dragi își vor aduce aminte de voi când își vor pune miere în ceaiul de dimineață.

Îți propunem lingurițe gravate manual, decorate cu săculeț de pânză și flori de hârtie. Avem o gamă variată de decoruri din care poți să-ți alegi cum vrei să arate produsul final: săculeți și flori în diferite culori și forme. Pentru că gravarea lingurițelor se face manual, avem nevoie de cel puțin 2-3 zile timp de execuție, iar pentru mărturii, comanda se face cu cel puțin 2 luni înainte.  Mesajul îl alegeți voi!

Folosește formularul de mai jos pentru orice întrebare ai sau pentru a comanda produsele și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

 

Dacă ți-au plăcut propunerile noastre și dorești să afli mai multe detalii sau să faci o comandă, te rugăm sa ne contactezi la adresa de email contact[at]handmadeevents.ro sau folosind următorul formular.

Nume*

Email

Subiect

Mesaj

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>