Home » Invitații » Invitații pentru nuntă sau botez by Handmade Events

Invitații pentru nuntă sau botez by Handmade Events

Cum ți-ar plăcea să fie nunta ta? În ce poveste te visezi? Închide ochii și imaginează-ți… ce zici de o nuntă vintage, delicată și elegantă? Sau de una simplă în mijlocul naturii, în grădină? Dacă îți place cum sună, hai să facem primii pași împreună!
Oferim o gama completă de papetarie pentru evenimente: invitații pentru nuntă sau botez, meniuri, placecarduri. Suntem foarte comunicativi și receptivi la dorințele fiecărui client. Creăm continuu modele noi, care să se potrivească mireselor ce-și doresc o invitație delicată, elegantă, funny sau tematică.

Se pot face mai multe combinații de culori, dar și de design. Invitațiile handmade realizate de noi se fac doar pe baza de comandă. Livrarea dureaza 3-4 săptămâni din momentul confirmării , însă în măsura timpului disponibil încercăm să le executăm și trimite chiar mai repede de acest termen. Putem stabili împreună dimensiunile, paleta cromatică a invitațiilor, a meniurilor, a placecardurilor. Prețul se va calcula în funcție de fiecare model în parte.

 

Pentru orice intrebare sau comanda, va rugam contactati-ne la contact[at]handmadeevents.ro sau folosind urmatorul formular.

Nume*

Email

Subiect

Mesaj

Un comentariu pana acum.

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>