Home » Buchete de flori » Buchete de flori și aranjamente florale

Buchete de flori și aranjamente florale

HandmadeEvents este terenul nostru de joacă creativă, este pasiunea noastră de o viață pentru lucrurile făcute de mână.  Când ajungi să lucrezi într-un domeniu, oricare ar fi el, și ești pasionat, lucrurile se leagă fără să mai știi de unde au venit. Fie ca sunt flori, oameni, locuri, fotografii toate creează un nor creativ de unde vin idei.

Alături de Floricele pentru ele, dăm naștere unei noi provocari creative: arta florală. Creăm pentru tine aranjamente florale pentru nuntă sau botez (buchete de mireasă, lumânări, cocarde, aranjamente pentru mese, interioare și exterioare). În funcție de complexitatea evenimentului este preferabil să fim contactați cu cel puțin 2 luni înainte în cazul unui botez, și cel puțin 4 luni în cazul unei nunți. Am realizat, desigur și în mai puțin de două săptămâni evenimente mai mici, însă pentru a va asigura de disponibilitatea noastră, recomandăm să fim contactați din timp.

Dacă ți-au plăcut propunerile noastre și dorești să afli mai multe detalii sau să faci o comandă, te rugăm sa ne contactezi la adresa de email contact[at]handmadeevents.ro sau folosind următorul formular.

Nume*

Email

Subiect

Mesaj

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>