Home » Guest book » Album de nuntă sau guestbook pentru invitați

Album de nuntă sau guestbook pentru invitați

Doriți să aveți un album de nuntă sau guestbook la nunta voastră? Îți propunem un album de nuntă handmade! Cartea de oaspeți este o minunată posibilitate pentru a aduna amintiri de la invitații vostri la nuntă. Îl creăm după preferințele și cerințele tale! Un guestbookul sau un album de nuntă este un caiet special decorat foarte frumos în care invitații scriu diferite urări pentru miri. Guestbookul sau albumul de nuntă este un loc special de depănat amintiri. Dacă nu ați văzut așa ceva la nunțile la care ați participat până acum asta nu înseamnă că oamenii nu vor răspunde foarte pozitiv la o nouă provocare.

Ce rol are?! Ca peste câteva zile sau peste câțiva ani să citiți din acest caiet și să vă amintiți cu drag de cei care au fost la nuntă și să vă lăsați copleșiți de câteva lacrimi parcurgând paginile lui. Pentru a fi în ton cu tematica evenimentului, personalizăm guest book așa cum vă doriți. Trebuie doar să ne spuneti cum l-ați dori, și noi venim cu propuneri. Coperțile albumului de nuntă sunt întregime concepute și lucrate de noi conform cerințelor voastre. Mai jos îți prezentăm modelele noastre pentru un album de nuntă deosebit, marca Handmade Events. Sunt atât de diverse încât puteți alege unul care se potrivește de minune cu tema sau locația nunții voastre.

Toate produsele sunt realizate la comanda. Se pot face și alte modele, în funcție de tematica nunții, de preferințele mirilor și pot fi personalizate cu nume, text, foto. Taxele vor fi calculate la sfarsitul comenzii.

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>